Trouw jij binnenkort? Bereid je dan maar vast voor, want dan is het al tijd om die hints te geven over jouw vrijgezellenfeest ideeën! Tijdens het vrijgezellenfeest staat de bruid de hele dag (of zelfs een heel weekend) in het middelpunt van de belangstelling. Afhankelijk van wat voor persoon de bruid in spé is, bedenken de vriendinnen een perfecte dag om nooit te vergeten! Nu worden natuurlijk alle Brides to Be wel blij van een gezellige lunch, een dagje naar de spa of ’s nachts helemaal uit je dak gaan in een club, maar wij richten ons toch liever op de hippe bruiden die wel in zijn voor iets origineels. En nee, daarmee bedoelen wij niet verkleed door de stad lopen en allemaal gênante opdrachten uitvoeren! We zetten hieronder een aantal vrijgezellenfeest ideeën op een rij. Shop hier originele vrijgezellenfeest decoratie.

Sex & the City Style

Is de bruid een echte SATC fan? Vier haar dag dan in NYC- style! Dress to impress met stiletto’s, mooie jurkjes, brunchen met champagne en ’s avonds een diner bij het hipste restaurant dat je kan vinden, met natuurlijk heel veel Cosmopolitans! En net als bij de dames van SATC, geen onderwerp is te gek, dus dit is niet geschikt voor lady's die snel blozen!

Wedding Olympics

Willen de bruid en bruidegom geen traditioneel vrijgezellenfeest? Laat ze het dan samen vieren, dit is leuk wanneer jullie een gedeelde vrienden groep hebben. Kies dan voor een Olympisch thema! Verdeel de groep in een Team Bride en Team Groom (met T-shirts) en organiseer een sportieve dag! Sport centra en watersport clubs kunnen je hier vast wel bij helpen. Ga na het overhandigen van de medailles met de hele groep gezellig ergens eten.

Voorspel de toekomst

Misschien heb je thuis een high tea of cocktail avond gepland en zoek je nog entertainment? Is de bruid geïnteresseerd in alles wat met toekomst voorspellen te maken heeft? Nodig dan een astroloog, handlezer of tarotlezer uit. Bespreek vooraf een consulttijd zodat alle dames die willen, ook echt aan de beurt komen. En vergeet niet je voorspelling op te schrijven om later nog eens terug te kijken of ze zijn uitgekomen.

Paintball/ schietbaan

Is de bruid een echte Tomboy of een secret G.I. Jane? Wat dacht je van een middagje paintballen of lasergamen? Of voor de echte stoere meiden, ga naar een schietbaan voor een les met verschillende soorten pistolen. Wow, dat geeft een dosis adrenaline! Daarna kan je wel een drankje gebruiken om de ervaring uitvoerig na te bespreken. De leukste vrijgezellenfeest ideeën op een rij

Concert/ festival

Wil je echt een unieke herinnering voor de bruid? Is haar favoriete band/ artiest aan het touren? Het bijwonen van een concert of festival met je beste vriendinnen is een belevenis die je nooit meer zal vergeten. Parijs is nog geen 3 uur met de Thalys, dus kijk ook eens wat verder weg! En wie weet kun je wel iets regelen om na afloop nog even backstage te kijken?

Roadtrip

Een van de leukste vrijgezellenfeest ideeën (al zeggen we het zelf): ga voor een roadtrip. Dit is leuk als de bruid niet extreem wil uitpakken en het liever kleinschalig viert met alleen haar besties. Ga met z’n vijven in één auto of kies voor een mini busje als het er meer zijn. Afhankelijk van de tijd die jullie hebben wordt het een binnenlandse of internationale trip (zorg dan wel voor de juiste verzekeringen en paspoorten). Hoe leuk is het om de bruid ’s ochtends vroeg uit haar bed te halen, te verrassen met een ontbijtje en een trip naar een onbekende bestemming. Dit vergt wel wat organisatie talent, want niets is zo stom als dat jullie moeten kibbelen over de juiste route!

Disneyland Parijs (of een ander pretpark)

Is jullie vriendin een Disney fan? Boek dan een trip naar een pretpark zoals Disneyland Parijs. Ga als het mogelijk is buiten de schoolvakanties en weekenden, dat scheelt hopelijk wat in wachtrijen. Kies voor een arrangement met overnachting in Parijs en je kan er een spectaculaire avond aan vastplakken met een bezoekje aan de Eifeltoren of één van de vele restaurants en bars die Parijs te bieden heeft. Liever niet naar het buitenland? Wat dacht je van Duinrell? Verblijf met de groep voor een midweek in een gezellig huisje (en vergeet het Tikibad niet), en ga ook een dagje naar het strand!

Pay it Forward

Over een paar weken zal ze de hele dag in ’t middelpunt van de belangstelling staan. Vind ze dit maar niks en bekommerd ze zich altijd om anderen? Organiseer dan een Pay-it-Forward-Day! Een dagje vrijwilligers werk doen bij haar favoriete doel of gewoon op straat mensen verrassen met een goede daad. Spread the Love en help een ander!

Glamping/ yoga retreat

Is jouw bruid een yogi of een echte outdoor girl? Kies dan voor een glamping of yoga retreat. Geen mobiele afleidingen (voorruit 1 of twee selfies dan!) en klets lekker bij en haal leuke herinneringen op. Hou er met een yoga-dag wel rekening mee dat er zowel beginners als gevorderden in de groep zullen zitten, dit is wel even belangrijk om vooraf te peilen. Voordat straks iemand haar benen niet meer uit haar nek krijgt.. De bruid zal met zo’n weekendje weer helemaal verfrist en ontspannen kunnen uitkijken naar haar grote dag. Ga jij dit jaar trouwen en heb je nu al slapeloze nachten over jouw vrijgezellenfeest? Laat jouw vriendinnen dan deze blog lezen als vrijgezellenfeest ideeën (hint, hint!). Welke dag zou jij kiezen? Shop hier originele vrijgezellenfeest decoratie. De leukste vrijgezellenfeest ideeën op een rij