Bruid

I'm not bossy, I'm just the bride to be. Jouw dag komt steeds dichterbij en jij mag bepalen hoe jouw droombruiloft verloopt. Het belangrijkste is dat je ook mag bepalen hoe je naar het altaar loopt! Weet je al welke bruidsaccessoires je bij jouw trouwjurk gaat nemen? Of welke bruidsschoenen on trend zijn? Als aanstaande bruid vind je hier alle inspiratie!

Tip van Tineke: bruiloft Instagram accounts om te volgen

Als je deze toffe wedding accounts volgt op Instagram zal je al een stuk minder zorgen hebben. Want de tofste inspiratie vind je op je eigen feed!
> Lees meer

Bridal boudoir fotoshoot: origineel cadeau voor jouw aanstaande

Een bridal boudoir fotoshoot is sexy en stijlvol en staat helemaal in het teken van jou!
> Lees meer

Shop the royal wedding look van Meghan Markle

Van de twee (!) jurken tot aan haar bruidsmake-up en accessoires: Meghan straalde op haar trouwdag! En de bruidslook van Megan, die kun jij zelf ook creëren op jouw bruiloft...
> Lees meer

Inspiratie: marble, metallic & botanical bruiloft met een zwangere bruid

Botanical, marmer metallics; zo maar een greep uit de bruilofttrends van dit jaar. Neem daarbij ook nog een zwangere bruid en een clean looking bruidegom die model staan en je krijgt een bruiloft om weg te dromen!
> Lees meer

Bruiloft emergency kit: wat neem je mee?

Een ongeluk zit in een klein hoekje, ook op jouw bruiloft! Dus bereid je van te voren goed voor met een wedding day rescue kit! En dit doe je er allemaal in...
> Lees meer

Cover-up over de trouwjurk

Als je gaat trouwen in de herfst of in de winter kan het zo maar zijn dat Moeder Natuur even om de hoek komt kijken. Een mooie cover-up over de trouwjurk kan dan juist heel gaaf staan!
> Lees meer

10 tekenen dat jij een bridezilla bent

Herken jij je in een aantal (of misschien wel allemaal) van deze punten? Oeps! Dan vertoon je wel wat Bridezilla-trekjes... 
> Lees meer

Trouwschoenen voor de bruid

Je trouwdag is een super feestelijke gebeurtenis en bij zo’n prachtige jurk horen natuurlijk fantastische schoenen. Maar hoe kies je het paar schoenen waarin je Mrs wordt?
> Lees meer

Wat te doen met de trouwjurk na de bruiloft?

Die jurk die je met zoveel zorg hebt uitgekozen. Moet hij nu echt de kast in, om vervolgens nooit meer daglicht te zien?
> Lees meer

10 items