Styled shoots

Wanneer leveranciers uit de trouwbranche hun krachten bundelen ontstaat er een tal van inspiratie voor ieder bruiloft thema. Tussen deze shoots is er inspiratie genoeg te vinden!

Inspiratie: Spaanse bruiloft in Casa Benigalip

‘Disfruta cada momento’; Geniet van elk moment. In Casa Benigalip is het alleen maar genieten onder de Spaanse zon en dat zie je in deze romantische, intieme shoot.
> Lees meer

Inspiratie: Indian Summer bruiloft in Marokko

Tussen de mooie bergen van Marokko schuilen zich prachtige gebieden met geweldige locaties voor gelukkige stellen om het jawoord te geven...
> Lees meer

Inspiratie: intieme bruiloft in de winter

Trouwen in de winter is dan ook onder vele bruidsparen populair door de speciale uitstraling vol met sneeuw en gezelligheid. En dat is precies waar het bij deze styled shoot om draait!
> Lees meer

Inspiratie: romantische bruiloft aan Comomeer in Italië

Deze heerlijk traditionele shoot in het land van pasta, wijn en cultuur laat je zien waarom dit dé mooiste trouwlocaties van Italië is.
> Lees meer

Inspiratie: pink glitter bruiloft met neon letters

Electric love: wanneer de liefde tussen jullie zo sterk is dat de vonken er vanaf spatten. Dat is toch mooi om te zien? En nog mooier om te vieren!
> Lees meer

Inspiratie: white wedding tussen de olijfbomen in Marokko

Wereldreizigers opgelet! Deze bruiloft maakt jouw minimalistische, witte dromen compleet. Laat je inspireren door deze unieke styled shoot in Marokko met als thema White Wedding.
> Lees meer

Inspiratie: Urban City bruiloft in Rotterdam

Urban City staat voor stads, hip, stoer, relaxed, industrieel, fun en outgoing. Een ideaal thema voor alle stadsbruiden!
> Lees meer

Inspiratie: the morning after your wedding day

Na een adembenemende trouwceremonie vol met liefde, de allerleukste party met jullie familie en vrienden en natuurlijk een overload aan champagne, hebben jullie als kersvers bruidspaar wel een romantische getaway nodig!
> Lees meer

Inspiratie: de magische bruiloft Lord of Light in Marokko

Deze magische Lord of Light fotoshoot neemt je mee naar een bruiloft het prachtige Marokko. Laat je inspireren door deze waanzinnige foto's en laat je meenemen door dit betoverende sprookje!
> Lees meer

Inspiratie: moderne bruiloft met natuurlijke tinten & texturen in Marokko

Zijn jullie echte wereldreizigers en hebben jullie een voorkeur voor de moderne stijl? Laat je dan inspireren door deze unieke styled shoot in Marokko met als thema Modern Cotton.
> Lees meer

Inspiratie: tropische urban jungle bruiloft in Avifauna

Deze styled shoot vond plaats in Avifauna, hét vogelpark van Nederland. Door de kleurrijke vogels, de grappige aapjes en het tropische uiterlijk van het park, lijkt het net of je echt in de jungle bent!
> Lees meer

Inspiratie: rustic chique bruiloft met een rood tintje

Als je op zoek bent naar een landelijke bruiloft met de kleur van de liefde als rode draad, check dan zeker even deze shoot voor inspiratie!
> Lees meer

24 items

Pagina