Fotocredit: Blik & Bloos Fotografie
Thank You, Thank You Very Much! Natuurlijk ben je heel dankbaar dat je gasten met jullie je geloftes willen vieren. Jouw grote dag wordt door de aanwezigheid van zoveel dierbare mensen nóg specialer. Ze overladen jullie met felicitaties, complimentjes, cadeaus, speeches en stukjes (als je dat waardeert natuurlijk). Met deze originele trouwbedankjes kun je laten zien hoe belangrijk het voor jullie is dat ze erbij waren. Cadeautjes voor de belangrijkste gasten zoals ouders, getuigen en bruidsmeisjes heb je vast wel gezien in onze webhop. Maar je wilt natuurlijk ook al die andere lieve gasten verblijden met een leuk bedankje.

Algemene bedankjes

Geen zin in poespas en meteen een kant en klaar bedankjes in huis hebben? Laat de gasten dan weggaan met een leuke flesopener, geheel in jullie bruiloft thema. Of denk bij een bruiloft in de zomer aan houten waaiers. Geef deze dan aan het begin van de dag, zodat de gasten er meteen gebruik van kunnen maken.

DIY trouwbedankjes

Voor de creatievelingen onder ons heeft Weddingdeco.nl alles in huis om zelf een super leuk bedankje te maken. Hippe zakjespotjes en doosjes en natuurlijk lekkere chocoladehartjes of snoepjes om erin te doen. Maak het bedankje helemaal af met een leuk label eraan.

Wil je jullie bedankjes éxtra persoonlijk maken? Ontwerp dan je eigen etiketten met onze ontwerptool. De etiketten zijn verkrijgbaar in twee maten en maken jullie originele trouwbedankjes helemaal af. En je kunt ze ook gebruiken als sluitzegels voor jullie trouwkaarten!

Originele trouwbedankjes
Fotocredit: CHYMO & MORE Photography

Gepersonaliseerde trouwbedankjes

Gepersonaliseerde bedankjes worden steeds populairder en zijn in 2016 echt een trend. Ook pakkende quotes en sierlijke handlettering zie je op veel plekken voorbij komen. Geen wonder dus dat je dit ook op de bedankjes terug ziet komen. Het zelf ontwerpen van deze bedankjes is nog het leukst! Of je nu kiest voor mini flesjes en mini mason jars of toch gaat voor de frisse pepermuntrolletjes: je kunt het ontwerp helemaal aanpassen naar jullie wens en personaliseren in de ontwerptool. Voeg er bijvoorbeeld jullie eigen namen en trouwdatum aan toe. Zo krijg je een uniek ontwerp dat je nergens anders terug zult zien! Houden jullie vrienden wel van een goede borrel? Dan zijn de flesjes Katerwater perfect. Geen hangover de volgende ochtend! Ben je een echte chocoholic, dan zijn de Merci bedankjes of gepersonaliseerde chocoladerepen een prima keuze. Ook ander lekkers is beschikbaar; in de vorm van blikjes pinda’s, bekers popcorn of spekjes en natuurlijk heerlijk (schep)snoep. Heb je wel eens van een Sparkler Send Off gehoord? Je gasten maken voor jullie een erehaag met sterretjes als jullie het feest verlaten. Dit levert echt spectaculaire foto’s op! De sterretjes zijn tegelijkertijd super leuk om als bedankje mee te geven. Natuurlijk hebben we een aantal verschillende ontwerpen gemaakt, zodat je lekker veel keuze hebt! Heb je er aan gedacht om je gasten ook van lucifers te voorzien? Leg op alle tafels een bijpassend doosje lucifers zodat iedereen de sterretjes makkelijk kan aansteken. Tip: wacht niet tot het allerlaatste moment met het bestellen van je bedankjes. Het duurt ongeveer 1-2 weken om jullie persoonlijke bedankjes te produceren. Maar dan heb je ook echt iets unieks om aan je gasten mee te geven! Wist je dat je ook kunt kiezen voor een doe-het-zelf pakket? Dan krijg je van ons alle ingrediënten opgestuurd en stel je zelf je bedankje samen. Ook nog eens voordeliger! Kijk ook mee op ons Pinterest bord met alle trouwbedankjes van Weddingdeco.nl en natuurlijk nog veel meer leuke foto’s ter inspiratie. Inspiratie: rustic neutrals bruiloft met rustige kleuren
Fotocredit: Sanne Poppijus