Fotocredit: Madame Poppy voor Portfolio Bootcamp

De grote dag komt steeds dichterbij en je bent opzoek naar een leuke bestemming voor dé perfecte honeymoon. Er zijn zo veel mooie plekken op de wereld waar jij samen met jouw kersverse partner kan genieten van jullie witte broodweken! Wij hebben vijf originele huwelijksreis bestemmingen om bij weg te dromen geselecteerd!

Huwelijksreis bestemmingen om van te dromen

Wat was het vervelend om ons te verdiepen in prachtige huwelijksreis bestemmingen... Wij kregen er in ieder geval meteen een vakantiegevoel van en we hopen jullie ook!

Azoren

De mooiste pareltjes liggen gewoon in Europa. Zo heb je een eilandenarchipel genaamd de Azoren op 1400 km vanaf de Portugese kust. Op deze eilandjes vind je tientallen zwarte stranden door het vulkanische landschap. Wegdromen kan je er zó, met alle groen begroeide heuvels en de wilde bloemen ben je zo verliefd. Op San Miguel is er een prachtige waterbron ontstaan in een vulkanische krater die ij op jouw honeymoon naar de Azoren écht moet bezoeken. Een andere echte aanrader voor een bezoekje aan de Azoren is: het eten van ‘Cozido das Furnas’ (een vleesgerecht dat wordt bereid met de hitte van de vulkaan).

Originele huwelijksreis bestemmingen

Namibië

Zijn jullie avontuurlijke types en houden jullie wel van een wilde safari? Dan is Namibië echt wat voor jullie. Het woestijnachtige klimaat en de wilde dieren zorgen al snel voor een echt vakantiegevoel. Namibië bestaat uit grote savannes en woestijnen. Zo kan je samen op privé-safari gaan door de ongerepte natuurreservaten van Namibië. Of bezoek de rode zandduinen van de Sossusvalei.  Kortom de ongerepte natuur en de big five zijn reden genoeg om erop uit te trekken en Namibië.

Originele huwelijksreis bestemmingen

Suriname

Van de jungle tot het strand Suriname heeft het allemaal. Bezoek de bruisende hoofdstad Paramaribo en geniet van de tropische temperaturen aan het strand. Naast heerlijk relaxen aan de exotische kustlijn kan je ook cultuur snuiven door bijvoorbeeld Surinaamse kookworkshops te volgen bij de locals! Enne het makkelijke is dat zij gewoon Nederlands praten!

Originele huwelijksreis bestemmingen

Seychellen

Als je zoekt naar witte bounty stranden en een azuurblauwe zee moet je Seychellen op jouw honeymoon lijstje zetten. Deze tropische eilandengroep ligt ten noorden van Madagaskar in de Indische oceaan. Het hoofdeiland Mahé is 30 km lang en op sommige plekken maar 3 km breed. Je kunt het eiland dus eenvoudig met een huurauto verkennen. Naast Mahé kan je naar het eiland La Digue gaan. Dit is het kleinste eiland van de drie maar staat aangeschreven als het mooiste bounty eiland. Dus wil jij lekker relaxen op de mooiste bountystranden dan is de Seychellen echt wat voor jou!

Originele huwelijksreis bestemmingen

Wat neem je mee in de koffer?

Bij het inpakken van de koffers zijn er een paar items die jullie als newly weds echt niet kunnen vergeten:

  • Kofferlabels: laat iedereen op het vliegveld zien dat jullie bij elkaar horen met deze kofferlabels. Handig om vast te maken aan je koffer in het geval dat hij kwijt raakt.
  • Paspoorthoesjes: jullie journey begint met het stempelen van de paspoorten. Hoe leuk zal het zijn als jullie paspoorthoesjes hebben met jullie eigen initialen.
  • Kimono: deze is ideaal om te gebruiken na het douchen of om lekker in rond te hangen. Ook kan je hem als kersverse vrouw aantrekken over je bikini, zodat iedereen op het strand kan zien dat jij pas getrouwd bent.
  • Toiletassen Mr en Mrs: een toilettas is altijd handig om jullie toiletartikelen in op te bergen. Om als getrouwd stel net wat meer op te vallen kunnen jullie ook Mr en Mrs toilettassen inpakken. Deze zijn super leuk en handig!
  • Sieraden organizer: als pasgetrouwde vrouw heb je viel mooie en dierbaren sieraden. Berg ze daarom goed op, zodat je ze kan meenemen op de honeymoon. Denk hierbij aan een mooie organizer met jouw initialen erop.
  • Newly weds hubby en wifey t-shirts: toon jullie pasgetrouwde status met té leuke hubby en wifey shirts.
  • Trouwdagboek: leg jullie avonturen vast! Dan heb je een super leuk aandenken aan jullie huwelijksreis en het verhaal is super leuk om terug te lezen.

Het kiezen van een originele honeymoon hoeft dus helemaal niet zo lastig te zijn! Waar je ook heen gaat met zijn tweeën je maakt het samen speciaal! Hebben jullie de bestemming voor de huwelijksreis al gevonden? Laat het ons weten in de comments!