Vacature: Warehouse Hero (logistiek medeweker) (32-40 uur per week)

Ohhhh YES! Ben jij onze nieuwe Warehouse Hero? Wij zoeken logistieke toppers ter versterking voor ons jonge en toffe magazijnteam. Houd jij van gezelligheid en je weet van aanpakken? 

Adres van de werklocatie: Pieter Zeemanweg 131, 3316 GZ Dordrecht
Je woont in de omgeving van Dordrecht of je beschikt over eigen vervoer om op locatie te komen.

Job

Wat doet een Warehouse Hero in ons magazijn?

Je zorgt ervoor dat al onze orders op tijd bij onze klanten komen, dat alle nieuwe producten in het magazijn op de juiste plaats gezet worden of dat de retouren van de klanten gecontroleerd worden.

Je bent dus echt schakel tussen de producten en de klant. Een juiste en snelle afhandeling van orders zorgt ervoor dat een klant met tevredenheid kan terugkijken op een bestelling. Je draagt er dus direct aan bij dat pakketjes van ons ontvangen een echt feestje is voor onze klanten.

Wij gaan voor 100% klanttevredenheid; “Voor jou, met liefde”!

Jouw taken:

Je draagt zorg voor het secuur picken en packen van orders (outbound) en een opgeruimde werkplek. Naast de outbound werkzaamheden zorg je ook dat de inkomende goederen (inbound) efficiënt en secuur verwerkt worden. Op een enthousiaste manier behaal je samen met het team de doelstellingen van die dag. Je legt verantwoordelijkheid af aan de teamleider en geeft verbeterpunten door.

Maar naast hard werken is er ook tijd voor FUN!

Wat dacht je van een lekkere lunch op vrijdag, een Nintendo of tafelvoetbalcompetitie met je collega’s in de pauze en taart voor alles wat wij een reden vinden tot een feestje. We zijn niet voor niks een partywebshop!

Skills

Je past het beste in ons team wanneer;

 • Je van aanpakken weet; wij leren jou alles om een echt Hero te worden!
 • Geen problemen hebt met het behalen van, en werken aan, ambitieuze doelstellingen.
 • Je goed kunt schakelen tussen verschillende werkzaamheden.
 • Net als het hele team kwaliteit voorop hebt staan en onze klanten een unieke online shoppingexperience wil geven.
 • Gemotiveerd bent (wij kijken graag naar de persoon achter het CV)
 • Je bent minimaal 24-32 uur per week beschikbaar (overdag en in de avonden!)
 • English speaking warehouse employees are also welcome!

De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 23.00 uur. Afwisselend met je collega's worden er dan diensten gedraaid van 8.30 tot 17.00 (shift 1) en van 14.00 tot 23.00 (shift 2). Ook zullen we in de toekomst in het weekend gaan werken.

What’s in it for you?
Naast een fantastische baan bij de hipste en snelst groeiende lifestyle- en partywebshops van de Benelux bieden we je een uitdagende en veelzijdige baan (uitzicht op vast dienstverband). Je krijgt een salaris waar je blij van wordt. En natuurlijk kun je alle producten uit onze shops met een mooie korting kopen!

Organisatie
Onder We Love Deco B.V. vallen 3 webshops: Partydeco.nl, Weddingdeco.nl en Kidsdeco.nl. Met deze shops veranderen wij hoe in Nederland en België feesten gevierd worden. Niet saai, maar met kwalitatieve producten en innovatieve designs. We groeien enorm hard en hebben veel ambities om nog verder te groeien. Doordat we zo hard groeien krijg jij volop kansen om je te ontwikkelen. Er heerst een hecht teamgevoel en iedereen is bereid om voor elkaar een stap extra te doen. Ben jij ambitieus en gemotiveerd genoeg om met ons te bouwen aan een nog succesvoller bedrijf?

Wat nu verder?
Uiteraard ben je super enthousiast en ben je nu al je sollicitatie aan het voorbereiden! Na ontvangst van de sollicitaties gaan wij ze zorgvuldig bekijken en nodigen wij je uit voor een gesprek indien je profiel goed bij ons past. Wanneer we de juist match hebben gaan we om tafel om het contract in orde te maken en kun je snel starten.

Wat ga je verdienen als Warehouse Hero?

21(+) jaar: € 10,30                       
20 jaar: € 9,00                                                                               
19 jaar: € 7,50
18 jaar: € 5,50

> bruto maandsalaris    
€ 1.525,- o.b.v. 32 uur 

*De bovengenoemde bedragen zijn bruto.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • 8% Vakantiegeld en 27 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur)
 • Flexibele werkuren
 • Personeelskorting
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling

Mocht je nog vragen hebben neem gerust contact met ons op!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contactgegevens

Olaf Ridderhof - Logistiek manager
o.ridderhof@welovedeco.nl 
088-0990300
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht