• Nu besteld, in huis*
  • Gratis verzending tijdelijk vanaf 50 euro (NL & BE)
  • Gratis retourneren (NL)

Bruidegom

    • Nu besteld, in huis*
    • Gratis verzending tijdelijk vanaf 50 euro (NL & BE)
    • Gratis retourneren (NL)
per pagina
24 items
Lees meer Toon minder

Stijlvolle bruidegom accessoires

Stijlvolle accessoires voor de bruidegom zijn onmisbaar wanneer je indruk wilt maken op je bruid en de gasten! Onze originele manchetknopen en bow ties zijn de final touch bij je trouwpak. De manchetknopen zijn er in verschillende soorten en maten. Tevens zijn ze niet alleen bruikbaar voor de bruidegom, maar ook voor de vader van de bruid en voor de vader van de bruidegom. De vlinderdassen zijn geweldig! Een echte blikvanger voor het kostuum van de bruidegom. De vlinderdassen passen overigens perfect bij een vintage bruiloft thema

Corsage bruidegom

Ben je op zoek naar een corsage voor de bruidegom? Dan ben je bij Weddingdeco aan het juiste adres! De bruidegom corsages zijn eigentijds, uniek en maken het kostuum helemaal compleet. Ze zijn anders dan de standaard bloemen corsages. Je kan ze lang bewaren en vergaan niet. Ideaal toch? 

Schoenstickers huwelijk

Vergeet geen schoenstickers te bestellen! Schoenstickers zijn originele bruidegom accessoires. Met iedere stap die je neemt laat je zien dat je net getrouwd bent. Plak ze aan de onderkant van je schoenen en vergeet er tijdens de fotoshoot geen leuke foto's van te laten maken. Bestel deze leuke bruidegom accessoire gemakkelijk online op Weddingdeco.nl. 

"Style is knowing who you are, what you want to say, and not giving a damn."
Orson Welles