Vacature: Medewerker Grafische Productie (24-40 uur per week)

Ohhhh YES! Bezorg jij onze klanten een mooie dag, met een mooi gepersonaliseerd product? Gaat je creatieve hart sneller kloppen wanneer je de mooiste trouwbedankjes of kindertraktaties voor hun kunt maken. Solliciteer dan snel want voor ons creatieve productieteam zoeken we uitbreiding.

Job

Als medewerker Grafische Productie ga je aan de slag met alle gepersonaliseerde items die onze klanten bestellen. Je werkt nauw samen met onze grafisch team en het magazijnteam.

Jij zorgt ervoor dat er een foutloos en kwalitatief mooi eindproductie geleverd wordt. Je plakt o.a. de gepersonaliseerde stickers op de doosjes en vult deze met snoepjes. Uiteraard binnen de afgesproken levertijd zodat de klant haar product op tijd voor de speciale dag, bruiloft, verjaardag, babyshower, geboorte of ander mooi moment ontvangt.

Jouw taken:

  • Afhandelen van gepersonaliseerde bestellingen
  • Verzorgen van nabewerking van het drukwerk (persen, snijden, vouwen, verpakken etc.)
  • Produceren van gepersonaliseerde items en zorgen dat deze verzendklaar zijn
  • Feedback geven aan de grafische afdeling of het magazijnteam over ontwerpen of orders
  • Je zorgt voor prachtige gepersonaliseerde producten waar onze klanten blij van worden

Wij gaan voor 100% klanttevredenheid; “Voor jou, met liefde”!

Op dit moment zijn de werktijden van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur. In de toekomst zullen de werktijden mogelijk uitgebreid worden (ma-zo; 07.00 – 24.00 uur).

Skills

  • Je hebt oog voor detail en kwaliteit
  • Je werkt netje, snel en precies, ook als het werk steeds hetzelfde is
  • Je beschikt over een proactieve werkhouding
  • Je werkt efficiënt en behoudt het overzicht
  • Je bent collegiaal en staat, net als je collega's, klaar om elkaar te helpen

What’s in it for you?

Naast een fantastische baan bij de hipste en snelst groeiende lifestyle- en partywebshops van de Benelux bieden we je een uitdagende en veelzijdige baan (uitzicht op vast dienstverband). Je krijgt een salaris waar je blij van wordt, op basis van leeftijd en werkervaring. En natuurlijk kun je alle producten uit onze shops met een mooie korting kopen!

Organisatie
Onder We Love Deco B.V. vallen 3 webshops: Partydeco.nl, Weddingdeco.nl en Kidsdeco.nl. Met deze shops veranderen wij hoe in Nederland en België feesten gevierd worden. Niet saai, maar met kwalitatieve producten en innovatieve designs. We groeien enorm hard en hebben veel ambities om nog verder te groeien. Doordat we zo hard groeien krijg jij volop kansen om je te ontwikkelen. Er heerst een hecht teamgevoel en iedereen is bereid om voor elkaar een stap extra te doen. Ben jij ambitieus en gemotiveerd genoeg om met ons te bouwen aan een nog succesvoller bedrijf?

Wat nu verder?
Uiteraard ben je super enthousiast en ben je nu al je sollicitatie aan het voorbereiden! Graag ontvangen we, naast je CV en een sprankelende motivatiebrief.

Na ontvangst van jouw CV en motivatie gaan wij deze zorgvuldig bekijken en nodigen wij je uit voor een gesprek indien je profiel goed bij ons past. Wanneer we de juist match hebben gaan we om tafel om het contract in orde te maken en kun je snel starten.

De startdatum is z.s.m.; in overleg met jou.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Mocht je nog vragen hebben neem gerust contact met ons op!

Contactgegevens

Olaf Ridderhof
jobs@welovedeco.nl
088-0990300
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht