Vacature: Junior Content Medewerker (32-40 uur per week)                                         

Can I get a whoop, whoop!? We groeien als kool en zijn ter uitbreiding van ons team op zoek naar een nieuwe collega voor ons content team. Zit schrijven je in jouw bloed en ben jij als geen ander in staat om zowel wervende, als SEO technisch correcte teksten te schrijven? 

Job

Als Junior Content Medewerker kom je te werken op een dynamische afdeling waarin je direct invloed hebt op de shopping experience van onze klanten.

Joni werkt op onze content afdeling en schrijft het volgende:

Hi! Ben jij mijn nieuwe collega?

Welkom bij één van de grootste en leukste bruiloft-, feest- en lifestyledecoratie webshops van de Benelux. Als Content medewerker ben je onderdeel van een te gek jong team dat samen bouwt aan drie prachtige webshops: Weddingdeco.nl, Partydeco.nl en Kidsdeco.nl.

Je bent creatief met letters, zinsopbouw, goed in spelling en hebt affiniteit met de branche. Wanneer er een nieuwe collectie binnenkomt, stop je jouw enthousiasme direct in de productteksten en zorg je ervoor dat ze in een sneltreinvaart online staan. Naast producten toevoegen beheer je ook de website. Je kijkt naar goed lopende producten, thema’s, feestdagen en seizoenen. Uiteraard speel je hier direct op in door categorieën aan te maken en samen met de klantenservice, inkoop en marketingafdeling te kijken naar verbeteringen of hot items. Naast tekst ben je veel bezig met afbeeldingen en zorg je ervoor dat je de huisstijl met je leven bewaakt. Klinkt dit excited? Solliciteer dan op deze functie en wordt mijn nieuwe directe collega!

Hopelijk zie ik je snel.

Joni

Jouw taken

 • Schrijven van wervende en informerende productteksten volgens de laatste SEO richtlijnen
 • Secuur opzetten van productinformatie (o.a. meta keywords, filters, attributen etc.) binnen diverse systemen
 • Beheren van de visuele content op de websites om de producten onder de aandacht te brengen
 • Beheren van categorieën op de website
 • Je kan ook gevraagd worden om inkooporders te verwerken

Skills

 • Je hebt enige ervaring met het schrijven van originele teksten en bent op de hoogte van de laatste basis SEO richtlijnen
 • Je bent accuraat en weet de juiste gegevens in diverse systemen te verwerken
 • Je kunt je inleven in onze klanten en weet met je teksten de juiste snaar te raken
 • De Nederlandse taal beheers je foutloos in woord en schrift
 • Je hebt minimaal MBO werk/denkniveau
 • Je hebt affiniteit met lifestyle, bruiloften en feestartikelen
 • Kennis van Magento2 is een pré

What’s in it for you?

Naast dat je komt te werken bij de hipste en snelst groeiende lifestyle- en partywebshops van de Benelux bieden we je een uitdagende en veelzijdige baan aan (uitzicht op vast dienstverband). Je krijgt een salaris waar je blij van wordt, op basis van leeftijd en werkervaring. En natuurlijk kun je alle producten uit onze shops met een mooie korting kopen!

Organisatie

Onder We Love Deco B.V. vallen 3 webshops: Partydeco.nl, Weddingdeco.nl en Kidsdeco.nl. Met deze shops veranderen wij hoe in Nederland en België feesten gevierd worden. Niet saai, maar met kwalitatieve producten en innovatieve designs. We groeien enorm hard en hebben veel ambitie om nog verder te groeien. Doordat we zo hard groeien krijg jij volop kansen om je te ontwikkelen. Er heerst een hecht teamgevoel en iedereen is bereid om voor elkaar een stap extra te doen. Ben jij ambitieus en gemotiveerd genoeg om met ons te bouwen aan een nog succesvoller bedrijf?

Hoe nu verder?

Uiteraard ben je super enthousiast en ben je nu al je sollicitatie aan het voorbereiden! Graag ontvangen we, naast je CV en een sprankelende motivatiebrief, ook een producttekst voor één van onze producten (kies zelf maar een tof product uit) en een tekst voor de pagina verkleedkleding voor volwassenen (Partydeco.nl).

Na ontvangst van jouw CV en motivatie gaan wij deze zorgvuldig bekijken en nodigen wij je uit voor een gesprek indien je profiel goed bij ons past. Wanneer we de juist match hebben gaan we om tafel om het contract in orde te maken en kun je snel starten. De startdatum is in overleg maar bij voorkeur z.s.m.

Mocht je nog vragen hebben neem gerust contact met ons op!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Contactgegevens

Cindy van der Pol – HR Adviseur
jobs@welovedeco.nl
088-0990300 / 06-18698355
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht