Stage: Logistiek (32-40 uur per week)                                

Ben jij op zoek naar een logistieke stage? Wil jij je ontwikkelen op het gebied van logistiek en met jou dienstverlenende instelling onze klanten blij maken met hun bestellingen? En houd jij van gezelligheid en je weet van aanpakken, dan is dit jouw droomstage!

Job

Als Stagiair logistiek ben je onderdeel van het logistieke team en maak je kennis met alle facetten van deze afdeling.

Wat ga je o.a. doen in ons magazijn?

Je zorgt ervoor dat al onze orders op tijd bij onze klanten komen, dat alle nieuwe producten in het magazijn op de juiste plaats gezet worden of dat de retouren van de klanten gecontroleerd worden.

Je bent dus echt schakel tussen de producten en de klant. Een juiste en snelle afhandeling van orders zorgt ervoor dat een klant met tevredenheid kan terugkijken op een order. Je draagt er dus direct aan bij dat pakketjes van ons ontvangen een echt feestje is voor onze klanten.

Wij gaan voor 100% klanttevredenheid; “Voor jou, met liefde”!

Jouw taken:

Je draagt zorg voor het secuur picken en packen van orders (outbound) en een opgeruimde werkplek. Naast de outbound werkzaamheden zorg je ook dat de inkomende goederen (inbound) efficiënt en secuur verwerkt worden. Op een enthousiaste manier behaal je samen met het team de doelstellingen van die dag.

Stageperiode: Vanaf januari 2022 (duur min. 4 maanden) hebben wij 2 stageplaatsen beschikbaar. Let op: het is een meewerkstage! Wil je eerder of later beginnen? Vraag naar de mogelijkheden!

Skills

  • Je volgt een MBO Logistieke-opleiding;
  • Je van aanpakken weet.
  • Geen problemen hebt met het behalen van, en werken aan, ambitieuze doelstellingen.
  • Je goed kunt schakelen tussen verschillende werkzaamheden.
  • Net als het hele team kwaliteit voorop hebt staan en onze klanten een unieke shoppingexperience wil geven.
  • Je bent enthousiast en hebt een proactieve houding;
  • Je houdt van afwisseling en praktisch bezig zijn.
  • Je houdt van taartjes eten. Je loopt immers niet voor niets stage bij een party webshop!

What’s in it for you?

Naast een fantastische stage bij de hipste en snelst groeiende lifestyle- en partywebshops van de Benelux bieden we je een uitdagende en veelzijdige leerperiode. Je krijgt een fijne stagevergoeding.

Organisatie
Onder We Love Deco B.V. vallen 3 webshops: Partydeco.nl, Weddingdeco.nl en Kidsdeco.nl. Met deze shops veranderen wij hoe in Nederland en België feesten gevierd worden. Niet saai, maar met kwalitatieve producten en innovatieve designs. We groeien enorm hard en hebben veel ambities om nog verder te groeien. Doordat we zo hard groeien krijg jij volop kansen om je te ontwikkelen. Er heerst een hecht teamgevoel en iedereen is bereid om voor elkaar een stap extra te doen. Ben jij ambitieus en gemotiveerd genoeg om met ons te bouwen aan een nog succesvoller bedrijf?

Wat nu verder?
Uiteraard ben je super enthousiast en ben je nu al je sollicitatie aan het voorbereiden! Graag ontvangen we, naast je CV en een sprankelende motivatiebrief.

Na ontvangst van jouw CV en motivatie gaan wij deze zorgvuldig bekijken en nodigen wij je uit voor een gesprek indien je profiel goed bij ons past. Wanneer we de juist match hebben gaan we om tafel om de stageovereenkomst in orde te maken en kun je aankomend schooljaar starten.

Mocht je nog vragen hebben neem gerust contact met ons op!

Contactgegevens

Olaf Ridderhof – Logistiek manager
o.ridderhof@welovedeco.nl
088-0990300

Locatie werkplek:
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht