Donut Wall hout Donuts gepersonaliseerd

Donut Wall hout Donuts gepersonaliseerd

Levertijd: (8 weken)
49,95

Maximaal 24 tekens

Maximaal 24 tekens

Spaar 490 punten i
  • Gratis verzending vanaf 150 euro (NL&BE)
  • Gratis retourneren (NL)
  • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving

Op zoek naar een alternatief voor een bruidstaart of juist een aanvulling? Deze trendy houten donutwall is een eye-catcher op jullie desserttafel of sweet table. Er zitten in totaal zestien pinnen in de donut wall waardoor er plek is voor genoeg lekkernijen. Personaliseer de donut wall met jullie namen en de datum van jullie bruiloft. De tekst zal met gouden letters op jullie eigen donut wall staan. Plaats tussen jullie namen het woordje en, -, of &. Voor de datum kun je gebruiken maken van streepjes of puntjes tussen de cijfers. De donutwall zet je tegen de muur aan of ondersteun je door een displayhouder, deze is niet inbegrepen. Bewaar de wall na jullie bruiloft en haal het pegboard tevoorschijn op bijvoorbeeld jullie jubileum. 

VERZENDING:
Bestel je naast gepersonaliseerde items, artikelen welke direct uit voorraad leverbaar zijn? Dan worden deze vastgehouden in ons magazijn tot wij dit gepersonaliseerde artikel met een levertijd van 4 weken in goede orde hebben ontvangen vanuit de leverancier. De order wordt in één keer toegezonden. Is het gewenst decoratiemateriaal dat uit voorraad leverbaar is eerder in huis te ontvangen? Plaats dan 2 losse bestellingen via de webshop (eventuele dubbele verzendkosten zijn voor eigen rekening).

Let op:
Een gepersonaliseerd item kan niet retour worden gezonden, aangezien deze speciaal voor je geproduceerd wordt. Kijk de ingevoerde keuzes goed na voor je bestelt. Deze zijn definitief.

Specificaties
EAN2633914353137
ArtikelnummerW-55-3062-P
MerkWeddingstar
KleurNaturel
Lengte7.6 cm
Breedte40 cm
Hoogte60 cm
MateriaalMDF