5 Augustus 2015

Trouwschoenen voor de bruid

Fotocredit: Anneke Veronica Photography
Flat of high heels? Wat voor schoenen draag/droeg jij op je bruiloft? Deze vraag stelden we op Facebook. We kregen super veel leuke reacties en fantastische foto’s van jullie trouwschoenen. Dit gaf ons heel veel inspiratie voor een nieuwe blog! Voor de dames die nog geen keuze hebben kunnen maken, hierbij de keuzes voor trouwschoenen voor de bruid... Je trouwdag is een super feestelijke gebeurtenis en bij zo’n prachtige jurk horen natuurlijk fantastische schoenen. Maar hoe kies je het paar schoenen waarin je Mrs wordt? Be True to You. Oftewel: blijf jezelf. Als je normaal nooit hakken draagt en al loopt te wiebelen op een kitten heel, dan is je trouwdag niet het moment om die skyscrapers (stiletto’s) te proberen. En als jij makkelijk een sprintje trekt op je heels hoef je geen platte schoenen te kiezen omdat je bang bent voor blaren. Dus, wat zijn de keuzes?

Echte bruidsschoenen

Als je op zoek gaat naar je jurk zal je in bruidswinkels ook schoenen zien. Wit, crème, champagne, platina die prachtig bij een witte jurk passen. Mooi klassiek en vaak met een kleine hak waar je gemakkelijk op kunt lopen. Nog een pluspuntje: je kunt ze gelijk bij je jurk proberen.
Tip: Neem je schoenen mee tijdens de eerste doorpas van je trouwjurk. Zo weet je zeker dat de lengte perfect is. Nog geen schoenen gevonden? Geen paniek, neem schoenen mee die jouw voorkeur hebben qua hoogte.
Fotocredit: CHYMO & MORE Photography

Mooie (merk)schoenen

Maar niemand zegt dat je alleen maar schoenen in een bruidszaak kunt kiezen. Er zijn zoveel verschillende schoenmerken die jaarlijks passende schoenen uitbrengen in hun collecties. Schoenen zijn ook een makkelijke manier om wat kleur of bling aan je outfit toe te voegen. Blauw voor something old, something new of misschien een kleur die terugkomt in de decoraties of je bruidsboeket. Roze en metallic zijn erg populair qua kleur.
Tip: Houd ook rekening met je locatie. Op een grasveld of over kiezelsteentjes lopen gaat misschien makkelijker op een paar sleehakken of blokhakken in plaats van die stiletto’s. Je wilt je bruiloft niet eindigen met een gebroken enkel op de EHBO.

Laarzen

Een stoere bruid gaat voor laarzen! Super leuk als je een rustieke bruiloft op de boerderij of het platteland hebt. Ook een boho bruid kan met cowboylaarzen een stoere bruidslook creëren. Inspiratie: Bohemian styled wedding
Fotocredit: Youri Claessens

Platte schoenen

Liever voor comfort op jouw big day? Dan is de keuze reuze! Ballerina's zijn altijd een goede uitgangskeuzen, maar voor een strandbruiloft zijn leuke sandalen of slippers weer the way to go.

Gympies

Wil je echt wat anders? Kies dan voor gympies. Zo zijn All Stars van Converse hier een super populaire keuze voor, of Adidas Superstars. Het leuke hiervan is dat je ze makkelijk kan “pimpen” en je kunt ze na afloop nog vaak dragen want ze passen echt overal bij! Past het bij de stijl van zijn pak, dan kan je lief ook (dezelfde) gympies dragen. Gegarandeerd leuke foto’s!

Schoenstickers

Wil je jouw schoenen op een leuke manier fotograferen? Plak er dan schoenstickers onder met een leuke quote!

Illustratie van de trouwschoenen

Vind je dat jouw bruidsschoenen na de bruiloft op een unieke manier vereeuwigd moeten worden? Laat je prachtige bruidschoenen vastleggen met een illustratie van Sophie de Ruiter!

De keuze is aan jou

Welke schoenen je ook kiest, zorg dat je ze van tevoren ‘inloopt’. Daar ben je jezelf na afloop zeker dankbaar voor! En om je schoenen (voor jou en voor hem) nog leuker te maken kiezen wij voor de schoenstickers met lieve tekstjes zoals ‘I Do’ of ‘She’s Mine’ voor hem. Dat fleurt de trouwschoenen voor de bruid zeker op! Op onderstaande foto's zie je de keuze van Weddingdeco.nl-eigenaresse Tineke (links) en van haar zus Gemma (rechts). Ze lijken best wel op elkaar hè? :) Wat wordt / was die van jou? Trouwschoenen voor de bruid

Op zoek naar nog meer inspiratie? We hebben nog veel meer mooie foto's verzameld op ons Pinterestbord 'Schoenen Trends'.

Geef een reactie