Electric love: wanneer de liefde tussen jullie zo sterk is dat de vonken er vanaf spatten. Dat is toch mooi om te zien? En zeker ook mooi om te vieren. Vergeet de elegante, witte stukken en ga voor een pink glitter bruiloft met neon letters! Dit koppel is zo gelukkig met elkaar en dat uiten ze tijdens hun bruiloft met een electrifying decor. 

Electric love

Vlak voor de feestdagen heeft een geweldig team van vendors (check ze onderaan even!) met elkaar een feestelijke shoot neergezet die de perfecte inspiratie is om het nieuwe jaar mee te beginnen! Met het thema Electric Love hebben we een pink glitter bruiloft met neon letters gerealiseerd die jij dit jaar als te gekke inspiratie kunt gebruiken om bijvoorbeeld te trouwen met Kerst of een bruiloft met Oud & Nieuw. De bruid draagt een fluweelzachte trouwjurk met een sheer top in sterrenpatroon. Haar sluier is van dezelfde stof gemaakt als de sheer top. De aanstaande bruid heeft maar liefst twee paar bruidsschoenen: elegante pumps met sterrenstof voor bij de ceremonie en glanzende, zilveren boots voor op de dansvloer! In haar oorbellen en bruidskapsel trekt ze het sterrenpatroon door met een diadeem. De bruidegom ziet er fashionable uit met een witte blouse en een kleurrijke pantalon. Het boeket is een combinatie van goud en wit en heeft een speelse look dat perfect past bij hun electric love.

Trend: bruiloft met neon letters

De industriële locatie krijgt meteen een andere uitstraling met alle roze elementen en gave neon letters. De zaal heeft een simpele look, waardoor de decor en het altaar alleen maar meer aandacht krijgen van de gasten. De gasten nemen plaats op roze, houten stoelen en hebben zicht op een altaar gedecoreerd met de nieuwste trend; een bruiloft met neon letters. Met de opvallende tekst “Love rules” zeggen zij het ja-woord tussen de kaarsjes. We mogen natuurlijk de heerlijke bruidstaart niet vergeten. Na de ceremonie rollen we de taart voor de neonlichten die we stiekem tussendoor veranderd hebben naar “Kiss”. Want dat is wat de gasten willen zien van het nieuwe echtpaar! En dan is het tijd voor het diner. Een schitterend gedecoreerde tafel met roze en peach elementen en een glinsterende tafelloper met pailletten en daarboven de shining orbz folieballonnen. De orbz ballonnen mogen zo weer mee naar de dansvloer want het feestje kan beginnen. De bruid haalt haar push pops tevoorschijn en once the confetti pops, the fun never stops! Met zijn allen tussen de orbz en dansen rond de confetti, het is electric love! Meteen inspiratie opdoen voor producten uit deze shoot? Bekijk dan zeker eens ons thema Metallic Silver waar we de zilveren items voor je hebben verzameld. De tafelschikking op je bruiloft Aan deze prachtige styled shoot voor een glitter & glamour bruiloft met neon letters hebben meegewerkt: Fotografie: Nienke van Denderen Planning en organisatie: Mrs. Klein weddingplanner Styling, concept en organisatie: Oh happy day styling Bloemen: De Bloemenkeuken Trouwjurk: Rembo Styling via de Bruidshoek  Trouwpak: Michael & Giso  Bruidstaart: Bird on your Cake  Stationery: Studio Spruijt  Make up & nails: Netanya Lushen  Haar: Lonneke van Dijk . fashion hair stylist Haar accessoires: Fashionhairaccessories.nl Sieraden: Concept Store MEI  Ballonnen: Weddingdeco.nl  Champagneglazen: Festivitijd Stoelen: Huurland Verhuur Locatie: At the Binckhorst (Den Haag) Verliefd stel: Jesse & Silke Gepubliceerd op: Girls of Honour